image
image
image
 

image
Adres Inlichtingen Openingsuren Routebeschrijving

Waesmeer

Op deze plaats mag NIET (meer) gedoken worden!

© Luc Roofthooft

Vlot bereikbaar in het hartje van het Waasland ligt het recreatiedomein Waesmeer. Het is een oase van rust en gezelligheid.

Het recreatiedomein Waesmeer is een weekendverblijfpark met hoofdzakelijk vaste caravans en weekendhuisjes. De mensen die er verblijven, komen uit alle Vlaamse provincies. De rust, de groene omgeving en de huiselijke gezelligheid zijn bepalend geweest voor de keuze van het Waesmeer als tweede verblijfplaats.

Het domein nodigt iedere sportieve natuurliefhebber uit om er een stevige wandeling te maken of er een andere sport te beoefenen.
Sporadisch wordt hier wel eens toelating gevraagd om te duiken. Dat wordt altijd toegestaan wanneer dat niet in conflict komt met de watersportverenigingen.

Het is een zanderige bodem, licht begroeit met meestal troebel water en een slechte zichtbaarheid.

Er zou blijkbaar vanalles op de bodem rondslingeren maar door het meestal slechte zicht is het moeilijk uit te maken wat het is…

Volgens de Vereniging van Belgische Karpervissers blijkt het Waesmeer een unieke biotoop te zijn van verscheidene karpersoorten.

Luchtopname:
Klik op deze link om de luchtopname foto te bekijken.
Fotoalbum:
Klik op deze link om het fotoalbum te bekijken. (Flash Plugin Required)
 
Adres: Hulpdiensteninformatie:
Huis ten Halven 41
9140 Tielrode
België
Geen informatie beschikbaar
03/710.67.67
Parking: Uitstekend Max. diepte: 9m Vulmogelijkheid: Neen
Zuurstof: Nee Kleedkamer: Nee
Douche: Nee
Coordinaten:
 
N 51°07'07"
O 04°11'26"
 
gratis toegang tot het domein, duiken mits toestemming.
www.waesmeer.be
info@waesmeer.be
Geen informatie beschikbaar
 
Inlichtingen:

Eten/drinken:
 
 
Openingsuren:

 
Routebeschrijving:

U komt uit de richting van Brussel:
Volg de A12 tot Breendonk. Afslag Sint-Niklaas - Temse. Aan de tweede verkeerslichten voorbij de Scheldbrug slaat u linksaf (aan de rechterkant ziet u een grote winkel, "UW TUIN", en aan de rechterkant een benzinestation van SHELL). Daarna neemt u de derde straat rechts. U ziet er op de hoek een richtingaanwijzer "Waesmeer". Na enkele honderden meters ziet u aan de rechterkant de ingang van het recreatiedomein. Rij het domein op. Binnenspeeltuin Joepie, sauna Waesmeer en hotel en feestsalons De Rietgors zijn gelegen in het grote gebouw voorbij de parking.

U komt uit de richting van Gent:
Volg de E17 tot afrit Sint-Niklaas - Temse - Hamme - Dendermonde. Deze afrit heeft drie afslagen. U neemt de eerste afslag (afrit 14) richting Hamme-Dendermonde. Aan de eerste verkeerslichten slaat u linksaf (richting Tielrode). Na een viertal kilometer ziet u aan de linkerkant de ingang van het recreatiedomein. Rij het domein op. Binnenspeeltuin Joepie, sauna Waesmeer en hotel en feestsalons De Rietgors zijn gelegen in het grote gebouw voorbij de parking.
U kan ook de tweede afslag nemen, richting Temse-Brussel. Dan slaat u aan de eerste verkeerslichten rechtsaf (aan de linkerkant ziet u een grote winkel, UW TUIN, en aan de rechterkant een benzinestation van SHELL). Daarna neemt u de derde straat rechts. U ziet er op de hoek een richtingaanwijzer "Waesmeer". Na enkele honderden meters ziet u aan de rechterkant de ingang van het recreatiedomein.

U komt uit de richting van Antwerpen:
Volg de E17 tot afrit Sint-Niklaas - Temse - Hamme - Dendermonde. Deze afrit heeft drie afslagen. U neemt de derde afslag (afrit 14) richting Hamme-Dendermonde. Aan de eerste verkeerslichten slaat u linksaf (richting Tielrode). Na een viertal kilometer ziet u aan de linkerkant de ingang van het recreatiedomein. Rij het domein op. Binnenspeeltuin Joepie, sauna Waesmeer en hotel en feestsalons De Rietgors zijn gelegen in het grote gebouw voorbij de parking.
U kan ook de tweede afslag nemen, richting Temse-Brussel. Dan slaat u aan de eerste verkeerslichten rechtsaf (aan de linkerkant ziet u een grote winkel, UW TUIN, en aan de rechterkant een benzinestation van SHELL). Daarna neemt u de derde straat rechts. U ziet er op de hoek een richtingaanwijzer "Waesmeer". Na enkele honderden meters ziet u aan de rechterkant de ingang van het recreatiedomein.

 
Laatste aanpassing: 02/03/2018
Stuur opmerkingen over deze pagina naar webmaster@duiken-in-belgie.com
Duiken in Belgie Duiklokaties in Belgie Een overzicht van Charters voor duiken in de Noordzee Duiken in Zeeland Duiken in de Noordzee Vulstations in Belgie Hulpdiensten en Duiken Duiklinks Duiken in Belgie - contact informatie
image
image
©Copyright 2006 Duiken in België All Rights Reserved Website design - Filip Dendauw
For more information feel free to Contact Us
image