image
image
image
 

image
Adres Inlichtingen Openingsuren Routebeschrijving

Kempervennen

Opgelet: Controleer eerst bij Center Parcs of de duikschool nog actief is!

De Kempervennen ligt nabij één van Nederlands mooiste natuurgebieden, de Malpie, in hartje Brabant. Sportliefhebbers komen hier volop aan hun trekken. U kunt er het ganse jaar skiën of snowboarden op echte sneeuw en zelfs een officieel PADI-certificaat duiken behalen! De echte avonturiers kunnen zich vasthouden aan de touwen van de outdoor "High Adventure Experience".

De vijver waar gedoken wordt is een redelijk grote plas met een zanderige bodem en een maximum diepte van ongeveer 18 meter.

Diverse platforms op verschillende dieptes in de plas aanwezig. Verder liggen er 2 kleine bootjes en een vliegtuigwrakje met de naam "PieterPlane".

Je treft er heel wat baarzen, snoeken, karpers en enkele grote meervallen aan. Enkele van deze meervallen zijn groter dan 2 meter.

Het zicht is optimaal gedurende de zomer maanden, zo'n 8 meter.

Fotoalbum:
Klik op deze link om het fotoalbum te bekijken. (Flash Plugin Required)
 
Adres: Hulpdiensteninformatie:
Kempervennendreef 8
5563 VB Westerhoven
Nederland
Geen informatie beschikbaar
Geen
Parking: Uitstekend Max. diepte: 18m Vulmogelijkheid: Ja
Zuurstof: Nee Kleedkamer: Nee
Douche: Nee
Coordinaten:
 
N 51°19'30"
O 05°25'53"
 
Geen prijzen beschikbaar
Geen website beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
Geen informatie beschikbaar
 
Inlichtingen:


Eten/drinken:

Op De Kempervennen vindt u het Foster's Australian Restaurant, waar authentieke gerechten van dit verre continent geserveerd worden. Daarnaast is het romantisch tafelen in het Grand Restaurant Seline en ouderwets smullen in het Pannenkoekenhuisje. Tevens vind je er een nieuwe "Take Away" bij de Food Store.

 
Openingsuren:

Geen informatie beschikbaar
 

 
Routebeschrijving:

Vanuit Antwerpen:
De E34 richting Eindhoven nemen tot afrit 32 (Eersel). Daarna volgt u de borden Valkenswaard. In Valkenswaard neemt u de N69, richting Hasselt. Na ca. 3 km ligt De Kempervennen aan uw rechterkant.

Vanuit Hasselt:
De N74/N715 volgen tot aan de rotonde in Hechtel. Daar neemt u de A24, richting Eindhoven. Deze weg loopt automatisch over in de N69, richting Valkenswaard. Ongeveer 3 km voor Valkenswaard komt u De Kempervennen tegen aan uw linkerkant (aangegeven met borden).

Vanuit Luik:
De E313 nemen, richting Antwerpen. In Lummen neemt u de E314 richting Genk/Aachen, tot aan de afrit 29 (Houthalen-Helchteren). Dan volgt u de N74/N715. Zie verder 'Vanuit Hasselt'.

 
Laatste aanpassing: 30/01/2012
Stuur opmerkingen over deze pagina naar webmaster@duiken-in-belgie.com
Duiken in Belgie Duiklokaties in Belgie Een overzicht van Charters voor duiken in de Noordzee Duiken in Zeeland Duiken in de Noordzee Vulstations in Belgie Hulpdiensten en Duiken Duiklinks Duiken in Belgie - contact informatie
image
image
©Copyright 2006 Duiken in België All Rights Reserved Website design - Filip Dendauw
For more information feel free to Contact Us
image